روش های خشک کردن به لیمو
روش های خشک کردن به لیمو
به لیمو بوتهای چندساله است و عطر لیموترش را دارد و با لمس برگ آن این بو تشدید میشود. با ویکی ناب همراه باشید تا با روش های خشک کردن به لیمو آشنا شوید.
روش های خشک کردن به لیمو
خشک کردن به لیمو و استویا در فصل بهار
معمولا در اواخر فصل بهار در زمان برداشت به لیمو، در مناطق گرمسیری برای خشک کردن گیاه به لیمو و استویا، لازم است از سالنی یا جایی که آفتاب به برگ گیاه نتابد استفاده کرد. در این مرحله می توان از یک فن استفاده کرد.
خشک کردن گیاه به لیمو و استویا در فصل تابستان
در تابستان با توجه به بالا بودن شرایط دمایی، لازم است گیاه را در یک فضای بسته که آفتاب به آن نتابد قرار داد. لازم است به صورت مرتب با دست برگ گیاه را جابه جا نمود. انباشته شدن گیاه در یک جا باعث خرابی آن خواهد شد. در این مرحله لازم است از فن استفاده نمود.
خشک کردن به لیمو در پاییز و زمستان
به جرات می توان گفت این مرحله سخت ترین مرحله خشک کردن گیاه به لیمو و استویا و باقی گیاهان دارویی می باشد، چرا که لازم است ضمن اینکه فضا گرم باشد از فن برای خشک کردن استفاده نمود.
خواص به لیمو
یکی از خواص به لیمو این است که میتواند درد قفسه سینه ناشی از مشکل قلبی را تسکین دهد. به لیمو برای درمان تپش قلب مفید است. از دیگر خواص به لیمو کمک به سلامت پوست است. به لیمو غنی از آنتی اکسیدان است و میتواند از پوست در برابر حمله رادیکالهای آزاد که نقش اصلی در ایجاد چین و چروک پوست دارند، محافظت کند. یکی دیگر از خواص به لیمو کاهش تشویش و اضطراب است. به لیمو با آنتیاکسیدانهایی که موجب تعادل هورمونی در بدن میشوند این خاصیت را دارد. از گذشته از به لیمو بهعنوان یک نوشیدنی آرامشبخش در کاهش اضطراب استفاده میکردند. افرادی که از تمدد اعصاب رنج میبرند میتوانند از دمنوش به لیمو استفاده کنند.