طرز تهیه نان پنیر گردو
نان پنیر گردو یکی از صبحانه های خوشمزه ایست که می توان به عنوان عصرانه و میان وعده نیز از آن استفاده کرد. شاید بگویید نان پنیر گردو که طرز تهیه ای ندارد و به راحتی با نان های معمولی آن را می توان تهیه کرد و نوش جان کرد. بله درست است اما ما در اینجا شما رو با شیوه جدیدی از این میان وعده آشنا می کنیم. این غذا در واقع نوعی نان مغز دار است که خودتان باید تهیه کنید. همان طور که از اسم این غذا پیداست از مخلفات آن می توان به پنیر و گردو نیز اشاره کرد. با ویکی ناب همراه باشید تا با طرز تهیه نان پنیر گردو آشنا شوید.
مواد لازم:
آرد: ۵۰۰ گرم
روغن: ۳ قاشق سوپخوری
خمیر مایه فوری: ۷ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم: به مقدار کافی
زردچوبه: کمی
زرده تخم مرغ: برای روی نان پنیر گردو
گردو و پنیر: به مقدار لازم
کنجد: کمی
روش تهیه:
آرد را چند بار الک کرده و زردچوبه، نمک و خمیر مایه را با آرد مخلوط کنید. بعد روغن را اضافه کنید. خوب ورز بدید تا یکدست بشه. بعد کم کم آب اضافه کنید ورز بدید تا جاییکه خمیر بدست نچسبه. روی خمیر را بپوشانید. یگذارید درجای گرمی دو ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود. درظرف دیگه پنیر را له کنید. گردوی خرد شده را آماده کنید. مقداری از خمیر به اندازه دلخواه را برداشته و در کف دست باز کنید (من به اندازه نارنگی برداشتم). پنیر و گردو بگذارید دوباره گلوله کنید. روی سطح آرد پاشی شده کمی فشار بدید تا پهن بشه. ده دقیقه استراحت بدید. نان ها را با زرده تخم مرغ و کنجد رومال کنید. سپس در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردیم با درجه کم قرار میدیم تا بپزه.
خواص پنیر:
پنیر ماده ای مفید و مقوی است که در اکثر کشورهای جهان استفاده می شود پنیر سرشار از پروتئین و کلسیم است و مقدار زیادی نیز فسفر در آن نهفته است. همچنین تمام مواد مغذی موجود در گوشت در پنیر وجود دارد به همین دلیل گیاه خواران پنیر را جایگزین گوشت می کنند. افراد زیادی معتقدند که پنیر هوش را کاهش می دهد. در پاسخ به این افراد باید گفت پنیر حاوی مادهای به نام تیرامین است که این ماده میتواند در صورت عبور از سد خونی مغز وارد مغز شود و کاهش عملکرد ذهنی فرد را در پی داشته باشد، هرچند در عمل باعث کاهش هوش فرد مصرفکننده نمیشود چراکه در بدن ما آنزیم خاصی وجود دارد که به محض تماس با پنیر آن را تجزیه میکند و در صورتی که نقصی در عملکرد این آنزیم وجود نداشته باشد و مقادیر پنیری که فرد میخورد بیش از ظرفیت خنثیسازی این آنزیم نباشد، این آنزیم براحتی میتواند از پس مقادیر معمول تیرامین برآید و مانع ورود این ماده به مغز شود.