مدل های تزیین کاچی
مدل های تزیین کاچی
کاچی، یکی از دسرهای سنتی ایرانی می باشد که ویتامین های بسیاری دارد و اصولا به عنوان عصرانه یا صبحانه، آن را میل می کنند یا این که به عنوان یکی از وعده های اصلی جایگزین می شود. کاچی در ماه رمضان به عنوان یک دسر افطاری خوشمزه یا حتی یک غذای سبک برای افطار به حساب می آید. این دسر دارای روش های پخت متفاوتی است و در تمامی شهر ها با نام های متفاوتی شناخته می شود. به طور مثال: به کاچی در شهر تبریز، قویماق می گویند. همچنین کرمانی ها به منظور افزایش انرژی زایی آن، در زمان پخت به آن چهار مغز اضافه می کنند. با ویکی ناب همراه باشید تا با مدل های تزیین کاچی آشنا شوید.
خواص درمانی کاچی
- تقویت عمومی بدن
- درمان کم خونی (خونساز)
- تقویت قوای جنسی
- مفید برای بعد از زایمان
- مفید برای بعد از دوران نقاهت
- بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ می رسند و تازه پریود می شوند
- مفید برای شب زفاف
- مفید برای کمبود اسپرم
- مفید برای بی میلی مردان
خوردن کاچی برای زایمان
دکتر امیرحسین رفیعی متخصص طب سنتی گفت: بطور کلی خوردن کاچی بعد از زایمان مشکلی ندارد فقط مادرانی که طبع گرمی دارند، ممکن است جوش بزنند ولی خوردن غذاهای چرب برای مادری که تازه وضع حمل کرده مناسب نیست و مادر را دچار اضافه وزن میکند و این اضافه وزن ناشی از چربی غذا و کم تحرکی وی است. وی در ادامه گفت: کاچی کالری زیادی دارد ولی مادر میتواند با رژیم غذایی روزانه مناسب کالری مورد نیازش را از سطح دیگری دریافت کند.
رفیعی افزود: پس از زایمان، مادر به دلیل فشار فیزیکی وارده شده بر روده ها، معمولا دچار یبوست میشود و بهتر است در روزهای اولیه پس از زایمان مواد غذایی حاوی فیبر مصرف کند، زیاد مایعات بنوشد و سعی کند، تحرک داشته باشد و راه برود تا احتمال اینکه دچار یبوست شود را به حداقل برساند. وی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است مادر با مشاهده غیر معمول علائم به پزشک مراجعه کند تا ناراحتیهایی که مربوط به ناراحتی های بعد از زایمان هستند به مشکلات جدی تبدیل نشوند و در همان مراحل اولیه با نظر پزشک اقدامات لازم انجام شود.