معرفی کتاب

معرفی کتاب قصر

معرفی کتاب قصر

معرفی کتاب قصر

معرفی کتاب قصر

معرفی کتاب

کتاب قصر نوشته فرانتس کافکا می باشد. اين کتاب توسط جلال الدين اعلم و علي اصغر حداد به زبان فارسي ترجمه شده است. کليه آثار کافکا از مزيت خاص بودن بهره مند هستند، اما شايد خاص ترين نوشته کافکا همين رمان قصر باشد. چرا که اين رمان به دليل مرگ کافکا ناقص مانده و رمان به صورت پايان باز مي باشد و گروهي از منتقدين و کارشناسان نا تمام ماندن رمان را بهترين پايان براي رمان قصر مي دانند. اين کتاب داراي بيست فصل مي باشد که فصل آخر همان فصل بدون پايان رمان است. شايد بتوان گفت اين کتاب به لحاظ محتواي اثر مهمترين اثر و نوشته کافکا باشد.

خلاصه کتاب

رمان قصر درباره مردي است که وارد دهکده اي مي شود که کاخ يا قصري در آن قرار دارد و تصميم مي گيرد در قهوه خانه آن شهر شب را به استراحت بپردازد. طبق قوانين دهکده هرکه بخواهد شب را در آنجا بماند بايد از قصر مجوزهاي لازم را دريافت کند؛ به همين دليل تلاش مي کنند تا فرد مذکور را که بدون دريافت مجور به قهوه خانه آمده از شهر بيرون کنند که مرد با حيله اي خود را فراخوانده از طرف قصر معرفي مي کند و … .  از روز بعد شخصيت اول داستان تلاش مي کند تا به قصر راه يابد و در اين مدت عاشق دختر صاحب قهوه خانه که فريدا نام دارد مي شود.
کل داستان تلاش مرد شخصيت اول رمان براي رسيدن و نفوذ به داخل قصر و همچنين رسيدن به معشوقش فريدا مي گذرد و تلاش مي کند باور مردم دهکده را تغيير دهد، اما در نهايت خود او نيز فکرش شبيه به فکر اهالي دهکده مي شود.

بريده اي از کتاب

نبايد به گفته ي اين آقايان خيلي دل خوش کرد، گفت آقايان عادت دارند در چنين مواقعي حرف هاي خوشايند بزنند، ولي حرف هايشان بي معني است يا دست کم معناي چنداني ندارد. همين که گفته شد، براي هميشه از ياد مي رود… البته مردم هميشه آماده اند تا دفعه ي بعد دوباره گول بخورند..

۰/۵ (۰ نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.

دکمه بازگشت به بالا